TUES Summer Camp Career Track

Лятото вече е тук, а ние стартираме TUES Summer Camp Career Track.

Асоциацията на завършилите ТУЕС заедно с Марио Пешев, CEO на Devrix стартират от днес - 29.06.2021 г., летен лагер за ученици на ТУЕС. 

Следващите три седмици ще са изпълнени с уроци, свързани с развитието на кариерните умения. 

6 сесии, в които Марио ще постави основите на това, какво трябва да умеем и развиваме у себе си, за да започнем изграждането на успешна кариера в тех индустрията:

  • Career Track 1: Какво реално търсят работодателите в младите таланти? Как да комуникираме правилно с работодатели и партньори?

  • Career Track 2: Корпорации, малък бизнес или startups - какво ни дава всеки от тях като първи работодател?

  • Career Track 3: Как да изградим личен технически бранд? 

  • Career Track 4:  DOs & DON’Ts по време на техническо интервю за работа - подводните камъни, които ще срещнем.

  • Career Track 5: Как да се подготвим за първата си работа като програмист?

  • Career Track 6: Какви са най-успешните методи за учене през целия живот?

За лагера:  TUES Summer Camp Career Track  ще се проведе онлайн чрез платформата Google Meet. В рамките на 90 минутни сесии учениците ще се запознаят с тънкостите на пътя на ИТ специалиста, както и с необходимите умения. Под формата на дискусии и лекции ще трупаме спомени и знания. 

За лектора: Марио Пешев (ТУЕС‘2008). Ако трябва да го опишем с две думи, то те ще са  – заклет туесар. Марио започва професионалния си път още докато е в ТУЕС, съчетавайки работа с училище. След успешния си ранен кариерен старт, експериментира с различни технологии и бизнес модели у нас и в чужбина, като през 2010 стартира DevriX – развила се до една от 20-те най-добри професионални WordPress агенции в света.

С поздрав, 

АЗТУЕС