Бяло училище - Семково 2013

Бяло училище - Семково 2013

След дълга пауза отново се възвръща традицията учениците от ТУЕС да ходят на бяло училище. Тази година то беше организирано за дните от 2 до 6 феврури. Екскурзията беше приета с ентусиазъм и се събраха около 80 души.

Ето какво ни разказаха те:
И така в събота рано сутринта с много усмивки и весело настроение се качихме в автобусите и потеглихме за Семково.

Времето беше в синхрон с нашето настроение - ведро и слънчево. Скиорите побързаха да се качат на пистите, а през следващите дни начинаещите започнаха тяхното обучение и не след дълго някои вече можеха да се спускат и по по-сложните писти. Учениците, които за пръв път се качиха на ски, видяха добрата страна на студената зима.

bqlo4

След уморителните, но забавни часове, прекарани сред снежните преспи, се събирахме с приятелите си в стаите и прекарвахме дълго време заедно. Да не забравяме и красотата на природата, която придаде много за ведрото настроение. Много красиви гледки се виждаха от високите части на пистите, които радваха окото на скиорите, начинаещи или напреднали. Рила въодошеви всички и направи петдневния престой на планината още по-възхитителен.

bqlo6

В последния ден се организира дискотека за края на екскурзията. Имаше танци, веселие и хубава музка. Всички си прекарахме много добре и с нетърпение очакваме следващото бяло училище.

bqlo2