Запишете се за участие в ТУЕС Фест 2020

На 6 юни (събота) ще се проведе третото издание на фестивала-изложение на ученически проекти “ТУЕС Фест”, като тази година събитието ще бъде в онлайн формат, за да можем да реализираме ТУЕС Фест, съобразявайки се с мерките за безопасност във връзка с COVID-19. Учениците от ТУЕС ще могат да демонстрират най-интересните си проекти в областта на компютърните мрежи, системното програмиране и вградените системи и роботика пред аудитория от кандидати седмокласници, родители, завършили туесари и представители на ИТ компании. 

В края на деня най-добрият проект от всяка категория ще бъде отличен с награда. Победителите ще бъдат определени чрез гласуване от посетителите, заедно с комисия от преподаватели в училището. Ще има и специални награди от компаниите спонсори на събитието

Кой може да участва? Всеки настоящ ученик на ТУЕС, който може да покаже свой проект, разработен самостоятелно или в екип с негови съученици.

С какъв проект може да се включите? Курсова работа, дипломна работа, проект от извънкласна дейност или разработен в рамките на външно състезание или хакатон. Проектът трябва да е завършен и готов за демонстрация до 29 май. Условието за участие с повече от един проект е да имате съотборник, който може да демонстрира втория проект (т.е. във всяко едно време да има поне един човек на всеки от проектите).

Можете да се запишете за участие през следната форма най-късно до 17 май. При въпроси, пишете на tuesfest@elsys-bg.org.