ТУЕС организира юбилейна конференция „Училище – университет – бизнес: 30 години ръка за ръка в ИКТ сектора“

По повод 30-годишния си юбилей Технологично училище „Електронни системи“ към Технически университет – София организира конференцията "Училище - университет - бизнес: ръка за ръка в ИКТ сектора", която ще се проведе на 29.11. от 15:00 във Форум "Джон Атанасов" на София Тех Парк.

Като доказано работещ модел за успешно партньорство между средното образование, висшето образование и бизнеса в ИКТ сектора, ТУЕС цели да събере в един дискусионен форум представители на институции, училища, университети, ИТ бизнес и професионалисти, за да бъдат споделени успешни практики и нови насоки за партньорство в сектора на Информационните и комуникационни технологии.

На събитието ще бъдат представени спецификите на образователния модел на ТУЕС, ще се дискутира ролята на средното образование в ИКТ сектора и ще бъдат споделени успешни практики от страна на бизнеса в най-бързо развиващата се сфера на икономиката. Детайлната програма на конференцията ще намерите на www.tues.bg/tues30/.

За участие в конференцията е необходимо да се направи предварителна регистрация на https://goo.gl/forms/IXBNyfoJi35OVoMT2, след която ще получите потвърждение от организаторите за участието си. При въпроси, пишете на tues30@elsys-bg.org.

Събитието се провежда с подкрепата на Experian, Nemetschek Bulgaria, TelebidPro, Вистеон Електроникс България, VMware, Телелинк, Uber Engineering Sofia, Accedia, Chaos Group, Dopamine, TBI Info. Благодарим за подкрепата и на Doonloo, Equinix, Смартком - България, София Тех Парк, Технически университет – София и студио Медия Фрейм.Събитието се провежда с подкрепата на Experian, Nemetschek Bulgaria, TelebidPro, Вистеон Електроникс България, VMware, Телелинк, Uber Engineering Sofia, Accedia, Chaos Group, Dopamine, TBI Info. Благодарим за подкрепата и на Doonloo, Equinix, Смартком - България, София Тех Парк, Технически университет – София и студио Медия Фрейм.