Обява за провеждане на Национална олимпиада по електроника и информатика

Уважаеми абитуриенти и кандидат-студенти,

Това може да ви заинтригува!


О Б Я В А

за провеждане на

Национална олимпиада по електроника и информатика


Организирана от Факултет Електронна техника и технологии (ФЕТТ) на Технически Университет – София


Олимпиадата ще се проведе на 22.02.2020г. от 9.00 часа в I-ви блок (Ректорат) на ТУ-София, кв. Дървеница.

Условие за участие: Необходима е регистрация до 20.02.2020 на адрес: https://fett.tu-sofia.bg/?str=37


Бонуси!!!

Право на прием, без конкурсен изпит, в специалностите „Електроника“ и „Автомобилна електроника“ - при резултат по-висок от 65% от максимално възможния.

➢ Допълнителни материални награди за класираните на първите три места.


Защо във ФЕТТ???

Факултет Електронна Техника и Технологии има дългогодишни традиции в обучението на специалисти в областта на електрониката. Признание за високото ниво е ежегодната класация – Рейтингова система на висшите училища, в която през последните години факултетът е неизменно на първо място. Студентите завършили бакалавърска и магистърска програма във ФЕТТ получават възможност за провеждане на стажантски програми и реализация с високо заплащане в множество фирми, с които факултетът поддържа тясно сътрудничество - VISTEON, MELEXIS, SENSATA, KOSTAL, DAHUA, FESTO, BOSCH, BERR HELLA, YAZAKI, HANON, и др.

Уважаеми абитуриенти и кандидат-студенти, Това може да ви заинтригува!
О Б Я В А за провеждане на Национална олимпиада по електроника и информатика
Организирана от Факултет Електронна техника и технологии (ФЕТТ) на Технически Университет – София
Олимпиадата ще се проведе на 22.02.2020г. от 9.00 часа в I-ви блок (Ректорат) на ТУ-София, кв. Дървеница. Условие за участие: Необходима е регистрация до 20.02.2020 на адрес: https://fett.tu-sofia.bg/?str=37
Бонуси!!! ➢ Право на прием, без конкурсен изпит, в специалностите „Електроника“ и „Автомобилна електроника“ - при резултат по-висок от 65% от максимално възможния. ➢ Допълнителни материални награди за класираните на
първите три места.
Защо във ФЕТТ??? Факултет Електронна Техника и Технологии има дългогодишни традиции в обучението на специалисти в областта на електрониката. Признание за високото ниво е ежегодната класация – Рейтингова система на висшите училища, в която през последните години факултетът е неизменно на първо място. Студентите завършили бакалавърска и магистърска програма във ФЕТТ получават възможност за провеждане на стажантски програми и реализация с високо заплащане в множество фирми, с които факултетът поддържа тясно сътрудничество - VISTEON, MELEXIS, SENSATA, KOSTAL, DAHUA, FESTO, BOSCH, BERR HELLA, YAZAKI, HANON, и др.