Лекция „Животът, вселената и информационната сигурност“ на 09.11.

Радваме се за трети път да поканим учениците от ТУЕС на „TUES Inspiration Talks & Workshops“ лекция на тема информационна сигурност с един от любимите ни водещи - Петър Кирков. По време на лекцията ще говорите за това, що е то информационна сигурност, къде е мястото ѝ в съвременния свят и бизнес и какви посоки можете да поемете, ако искате да се занимавате с { pentesting | infosec | cybersec | security analysis } и т.н.

Петър Кирков (ТУЕС’1997) вече има 20 години стаж в информационната сигурност, защитавал е парламентарните избори през 2013-та, одитирал е голяма част от бизнеса в България, както и е регистриран експерт към съдебната система (CSI, но в реалния живот) и подпомага както съдебната система, така и най-различни служби за сигурност. Петър е и лекторът, държащ рекорд за най-дълга “TUES Inspiration Talks & Workshops” лекция от 4 часа, след като аудиторията просто не го пусна да си тръгне от въпроси. :)

Лекцията е отворена за ученици от всички класове в ТУЕС. За да участвате, моля регистрирайте се на този линк най-късно до петък (08.11.). Възможно е свободните места да се изчерпат.

Важно! Лекцията ще се проведе на 09.11. (събота) от 10:00 до 13:00 в зала 217 в Лабораторния комплекс на София Тех Парк, зала 217. Точният адрес можете да видите на този линк.