Доброволчески клуб към ТУЕС набира доброволци

С напредването на новата учебна година и големите събития, които предстоят, доброволческият клуб в ТУЕС търси още ентусиасти, които да помагат като доброволци на тези събития, както и с поддържането на сайта на ТУЕС.

Ако желаете да надникнете “зад кулисите” на събитията в ТУЕС, ако желаете да развиете вашите комуникационни, организационни, координационни умения, да придобиете опит, ценни контакти в общността на ТУЕС или просто да се забавлявате с останалите доброволци, заповядайте в доброволческият клуб!

За учениците от осми клас ще има презентации, в които ще научат повече детайли за Доброволческия клуб в ТУЕС и Асоциацията на завършилите ТУЕС. Презентациите са задължителни за всички ученици и ще се проведат:

  • За 8.в и 8.г клас - в понеделник (05.11.) от 12:30 до 13:00 в кабинет 31

  • За 8.а и 8.б клас - във вторник (06.11.) от 12:50 до 13:10 в кабинет 11

За да заявите желанието да участвате, моля попълнете ТОЗИ формуляр.

След заявяване на участие, координаторите на клуба, Анжела Дамянова (10 А клас), Маргарита Маринова (12 А клас) и Павлин Николов (випуск 2018), ще се свържат с вас, за да ви инструктират и разкажат по-подробно за дейностите на клуба и как се организират и набират доброволците за събитията.

При проблеми или въпроси, може да се свържете с Павлин Николов на имейл pnikolow1337@gmail.com