Детска лидерска академия отново подбира ученици от 8-ми клас

За втора поредна година приятелите ни от Детска лидерска академия предлагат безплатно участие на до 12 ученици, които в момента са 8. клас в ТУЕС, в първия семестър на тяхната академия за лидери. По време на академията учениците ще могат да развият своите лидерски умения, ще се научат как се работи в екип по управлението на проект и ще придобият още много други интересни и ценни умения и знания. Запознайте се с детайлите на този линк.

Кога ще се проведе Детската Лидерска Академия? Първият семестър на Детската лидерска академия ще се проведе през първия срок на учебната 2019/2020 година, като ще стартира през октомври 2019г.

Кой може да кандидатства? Може да кандидатстват всички ученици, които в момента са 8. клас в ТУЕС като попълнят този формуляр най-късно до 15.05.2019г.

Как и докога ще се проведе подбора? Желаещите да се включат в академията ще трябва да попълнят кратък тест на Детска лидерска академия на 16.05. (четвъртък) от 14:10 в 16-ти кабинет. На база на резултатите от теста и консултация с класните ръководители на 8. клас, ще бъдат избрани 12-те ученици, които ще се включат в академията. Резултатите от подбора ще бъдат обявени най-късно в началото на юни.

Ако имате въпроси, можете да се обърнете към
 - office@dla.bg във връзка с програмата и работата на Детска лидерска академия;
 - aztues@elsys-bg.org при въпроси относно подбора на ученици от ТУЕС;
 - учениците от 9-ти клас: Гергана Роева, Камен Стефанов, Лилия Любенова, Павлина Миладинова и Славянка Йовчева, които са преминали през академията и могат да споделят своите лични впечатления от програмата.