Безплатно участие за 12 ученици от 8 клас в Детска лидерска академия

Радваме се да споделим една страхотна възможност, която ни предоставят приятелите ни от Детска лидерска академия. Те предлагат безплатно участие на до 12 ученици, завършващи в момента 8 клас в ТУЕС, в първия семестър на тяхната академия за лидери. По време на академията учениците ще могат да развият своите лидерски умения, ще се научат как се работи в екип по управлението на проект и ще придобият още много други интересни и ценни умения и знания. Запознайте се с детайлите на този линк.

Кога ще се проведе Детската Лидерска Академия? Първият семестър на Детската лидерска академия ще се проведе през първия срок на учебната 2018/2019 година, като ще стартира през октомври 2018г.

Кой може да кандидатства? Може да кандидатстват всички ученици, които в момента завършват 8 клас в ТУЕС като попълнят този формуляр най-късно до 26.06.2018г.

Как и докога ще се проведе подбора? Желаещите да се включат в академията ще попълнят кратък тест на Детска лидерска академия на 27.06. (сряда) след часовете (регистриралите се ще получат допълнително детайли на 25.06 за точния час и кабинет на провеждане на теста). На база на резултатите от теста и консултация с преподавателите на 8 клас, ще бъдат избрани 12-те ученици, които ще се включат в академията. Резултатите от подбора ще бъдат обявени най-късно до 06.07.2018г.

Ако имате въпроси във връзка с програмата и работата на Детска лидерска академия, може да се свържете с тях на office@dla.bg. При въпроси относно подбора на ученици от ТУЕС, пишете на aztues@elsys-bg.org.