Ден на отворените врати

В Деня на отворени врати ученици и преподаватели от ТУЕС посрещат бъдещи кандидати и техните родители на целодневна обиколка в училището. Учениците представят свои проекти и постижения по програмиране, компютърни мрежи, вградени микрокомпютърни системи, роботика, електронни елементи, електротехника и др.

На място ще получите отговор на всички въпроси, които ви интересуват – от изискванията за прием и учебния план до това лесно ли се завършва училището и как се гради кариера с диплома от ТУЕС. Десетки доброволци – настоящи ученици и завършили, които вече имат успешна кариера в ИТ сектора зад гърба си, са на разположение да ви покажат постиженията на ТУЕС и да отговорят на въпросите ви. Можете да разгледате снимките от Деня на отворени врати през 2017г. в галерията във Фейсбук страницата на ТУЕС и да видите също така репортажите на телевизии БНТЕвропа и Bulgaria ON AIR, които отразиха събитието.

През 2018г. планираме Денят на отворените врати да прерасне в TUES Fest, фестивал - изложение на ученически проекти. Очаквайте скоро повече информация.

22 Април 2017

22 Април 2017

На 22 април 2017 г. (събота) ТУЕС отвори врати за бъдещите кандидати и техните родители. Те научиха повече за това как преминава един учебен ден в ТУЕС, какви хора учат и преподават там, какви са учебните планове и постиженията на учениците.